Home » Abiom opent nieuw service center in Sint Niklaas

Abiom opent nieuw service center in Sint Niklaas

Abiom is expert en distributeur van kwaliteitsmerken op het gebied van radio-communciatie en licht- en geluidsystemen. Als toonaangevende onderneming actief in de wereld van openbare orde en veiligheid, zoals voor politie, brandweer, ambulances. Maar ook voor grote muziekevents, voor sportwedstrijden, enz. Abiom heeft tijdens de wereldtop in Den Haag onlangs een belangrijke ondersteunende rol vervuld. Sinds enige maanden werk ik als leider van het marketingcommunicatieteam voor dit bedrijf in de hoofdvestiging in Wijchen.

 

IMG_0094 IMG_0095

 

Servicecenter

Begin juni wordt het nieuwe servicecenter voor Belgie in Sint Niklaas (tussen Antwerpen en Gent) geopend. Er is al een vestiging in Brussel en ook in Birmingham (Engeland). Abiom is volledig gekwalificeerd over producten te adviseren, deze in te bouwen en structureel volledige service te verlenen. Is een gewenste, passende oplossing in een bepaalde situatie niet beschikbaar, dan ontwikkelt Abiom die graag. Abiom blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

 

Abiom is ervaren

Met meer dan 20 jaar ervaring is Abiom dé totaalleverancier. Wij werken in opdracht van het bedrijfsleven, politie, ambulance, beveiligingsdiensten, de entertainment- en de maritieme industrie. Of het nu gaat om installatie, onderhoud, beheer of reparatie, Abiom heeft alle middelen, kennis en expertise in huis om klanten op dit gebied ‘volledig te ontzorgen’.

 

Internationaal

Abiom is behalve toonaangevend in Nederland ook zeer actief in Belgie en Luxemburg (Brussel/Sint Niklaas) en Engeland (Cambridge). Ook daar beschikken wij over eigen inbouw- en servicecentra, met alle meetmiddelen, reserveonderdelen en testsystemen om reparaties binnen de overeengekomen doorlooptijd uit te voeren. Alle service-activiteiten vallen onder de ISO 9001 certificering. Daarnaast is het servicecenter ‘Authorized Service Center’ voor de fabrikanten Sepura en Phonak.  Abiom repareert ook accessoires van alle andere voorkomende merken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.