Home » Ambitieuze plannen Biljartvereniging ’t Ivoor

Ambitieuze plannen Biljartvereniging ’t Ivoor

Dat de in Boxtel gevestigde biljartvereniging ’t Ivoor een club met grote ambities is, blijkt uit het in het voorjaar van 2020 gepresenteerde toekomstplan ‘Zo doen we dat bij ’t Ivoor’. Dit plan is gebaseerd op onderzoek bij alle circa 120 leden en krijgt na enkele maanden al concrete vormen. Zo zijn er liefst 10 verschillende commissies, allemaal met eigen deeltaken. Elke commissie ontwikkelde een eigen deelplan en voert dat plan zelf uit. Heel bijzonder is, dat er vanaf begin maart niet meer kon worden gebiljart (Corona), terwijl toch stevig is gewerkt aan die eigen deelplannen.

Gouden jubileum

’t Ivoor bestaat precies 50 jaar en gaat het gouden jubileum de komende periode ‘vieren’ middels diverse extra activiteiten. Er is een jubileumtoernooi in voorbereiding, er wordt gewerkt aan een jubileumboek, aan een symposium over het thema ‘Toekomst van de biljartsport’. En de biljartclub heeft een jubileumlogo laten ontwikkelen om het accent op dit bijzondere en feestelijke jaar te leggen. Verwacht wordt dat het startschot voor de aankondiging van de beoogde jubileumactiviteiten in september kan worden gelost. De buren (sportverenigingen) van ’t Ivoor worden hiervoor uitgenodigd en alle leden uiteraard.

Sponsorcampagne

De komende jaren wil de club extra investeren in de kwaliteit van de wedstrijdspelers. Er zijn komend biljartseizoen 2020-2021 zo’n 30 verschillende teams actief in de landelijke en districtscompetities, van topteams tot de laagste niveaus. Dat maakt ’t Ivoor ook zo aantrekkelijk: iedereen kan biljarten, voor iedereen is op alle niveaus plezier aan deze mooie sport te beleven. Een sport die hoge concentratie en precisie vereist. En waar iedereen ook veel plezier aan kan beleven. Ook wil de club investeren in de verbetering van de eigen accommodatie en het terrein, aan de kwaliteit van de biljarttafels en investeren in de kwaliteit van het eredivisieteam driebanden. Hiervoor is flink geld nodig en dat hoopt de club te verwerven door een opvallende sponsorcampagne te starten. Er is een ’trouwboekje’ vervaardigd, waarin de sportclub wordt gepresenteerd als een ‘bruid met ballen’. Een pittige dame die vrienden, vaders en suikerooms zoekt om samen de toekomst in te gaan.

Hofleveranciers

Intussen is het gelukt om op de basisbehoeften van de sportclub hofleveranciers te vinden. Binnenkort kunnen de namen bekend worden gemaakt van de leveranciers op het gebied van horecazaken, biljartmiddelen en communicatie. Met sponsoren en andere ondersteuners wordt een meerjarig contract afgesloten, alleen op deze manier kunnen partijen duurzaam samenwerken en samen bouwen aan de toekomst.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.