Home » Derde lustrumjaar: speciaal programma Stabat Mater

Derde lustrumjaar: speciaal programma Stabat Mater

Voor het derde lustrumjaar 2013, het 15 jarig bestaan van onze stichting, is een bijzonder programma samengesteld. Op 15, 16 en 17 maart kunt u genieten van de allernieuwste compositie (momenteel in wording!), de oudst gevonden versie van het Stabat Mater en de toonzetting die het meest geliefd is. In november maken we ons programma bekend. Zoals gebruikelijk zijn onze concertweekenden twee weken voor het paasfeest en altijd in de Sint Pieter in Oirschot.

 

Wie een CD wenst, kan mailen naar: secretariaat@stabatmater.nl Als er exemplaren overblijven nadat de bestellingen van de gasten zijn verwerkt, komt u in aanmerking. Prijs: € 14,50 inclusief verzendkosten. Volgend jaar is ons concertweekend op 15, 16 en 17 maart 2013.

 

Arrangementen

Er zijn voor groepen (vanaf 12 personen) opnieuw speciale arrangementen beschikbaar en voor wie speciale wensen heeft, kan een eigen combinatie samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden: ontvangst, rondleiding, kunstexposities, lezing, maaltijd en daarna het concert. Groepen vanaf 15 personen. Aangename prijzen (vanaf € 45 p.p.). Er zijn deze eerste keer totaal 180 deelnemers geweest, die meededen aan zo’n arrangement. Dat geeft reden hier volgend jaar weer mee te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.