Home » Inzet nieuwe media een must voor Infolio

Inzet nieuwe media een must voor Infolio

Marco Timmermans, directeur/eigenaar van Infolio Sign & Print uit Boxtel, heeft besloten een nieuwe website te laten maken voor zijn bedrijf. Marco: “Je kunt er gewoon niet meer omheen, dat zaken in crescendo alsmaar sneller gaan. Onze relaties vragen om kortere levertijden, opdrachtgevers laten ons ook weten dat zij de inzet van nieuwe media waarderen!”  En hij vertelt verder: “Toen Infolio als bedrijf begon, nu 8 jaar geleden, waren de contacten helemaal persoonlijk, direct. Nu is het echt allemaal anders en gaat veel contact via de digitale weg. Daarbij nemen wij, ons team en ik zelf ook, wel alle zorgvuldigheid in acht. Check en double-check!” Een foutje sluipt er gauw in en dat moeten we niet hebben. Dat kan grote, ongewenste en financiële gevolgen hebben. Daarom hameren wij er bij onze eigen mensen op, maar ook bij onze opdrachtgevers en toeleveranciers, dat alles vastgelegd wordt. Niet alleen de vraag, maar ook ons antwoord erop. We kunnen het niet hebben dat we het allemaal goed bedoelen naar elkaar en deken dat we elkaar begrijpen. We willen dat gewoon zeker weten! Dan is het toepassen van de digitale weg een must.”

 

Nieuwe website

Marco: “Onze website is drie of vier jaar geleden gebouwd. Toen was het een handige website. Nu echt niet meer. Tijden veranderen en vooral het gebruik, de wensen van onze relaties, spelen hierbij een belangrijke rol. Onze nieuwste website is helder, overzichtelijk. Op elke pagina kun je direct op button vinden, waarop je klikt als je een offerte wenst of als je een mail wilt sturen. Ook staan er steeds goeie voorbeelden bij van producten die wij leverden. Als bewijs wat we kunnen. Klanten willen direct vinden wat ze wensen. Dat is een belangrijk uitgangspunt.”

 

Sociale media

Daarnaast is het toepassen van sociale media een belangrijk aandachtspunt in de komende tijd,” vertelt Marco verder. “Zo staat op onze nieuwe website een aantal icoontjes, waarop je direct kunt doorklikken naar onze Facebookpagina, ons Twitteraccount en de LinkedInpagina. Dit werk wordt onderhouden door Marlies Timmermans, mijn vrouw, die samenwerkt met een ervaren freelance communicatieadviseur.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.