Home » Het wordt weer spannend…!

Het wordt weer spannend…!

Altijd in deze periode is het spannend. Waarom? Omdat over ruim twee weken het jaarlijks Stabat Mater concertweekend in Oirschot begint (20-21–22 maart). Dat betekent, dat nu duidelijk gaat worden of het allemaal weer in orde gaat komen. Veel hangt vooral ook af van het antwoord op de vraag: zijn er straks genoeg bezoekers, zodat de kosten kunnen worden betaald! Ik kan hierop nu al geruststellend antwoorden: ja. Dat is daarom extra prettig, omdat dit het eerste jaar is, dat ik er niet meer verantwoordelijk voor ben. Het stichtingsbestuur heeft vorig jaar september het vertrouwen gegeven aan Marlies Timmermans-van Leeuwen (ja, mijn dochter) en haar benoemd tot de nieuwe zakelijk leider. Ik ben daar zeer trots op.

van_leeuwen_stabat_mater2_thumbOp de website van Guido t’ Sas (zie: http://www.hhbest.nl/2015/03/03/wij-zeggen-overal-ja-op/#comment-2957) staat een heel leuk verhaal over Marlies en mij. Titel: “Wij zeggen overal JA op!”. Dat is ook zo en voor onszelf in ieder geval prettiger dan steeds mensen te moeten teleurstellen. Er zijn ruim 2000 kaarten te koop en zoveel kaartenkopers hebben even zoveel wisselende wensen. Wie kaarten koopt voor de vrijdag, wil ze daarna graag ruilen voor bijvoorbeeld de zaterdag of andersom. Of in plaats van 3 kaarten ineens 5, of van 10 er 16 maken. Of terug van 26 naar 18. Enzovoort. Je begrijpt, dat dat eigenlijk best lastig kan zijn. Toch menen Marlies en ik dat het fijn is en voor iedereen aangenaam om te zeggen: “Okay, gaan we doen!” En dan ook doen!

Ik wens het bestuur van de stichting en Marlies met al haar ondersteunende collega’s en de uitvoerende musici heel veel succes en plezier. Ik kijk van achteruit de Petrusbasiliek hoe prachtig het allemaal gaat. Tot ziens!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.