Home » Hoe maak je biljarten weer sexy?

Hoe maak je biljarten weer sexy?

Biljarten sexy én kunst! Blij met een paginagroot en heel mooi artikel in Brabants Dagblad van zaterdag 14 augustus dit jaar. Journalist Ton Rooms (mede-lid van onze vereniging) heeft een ervaren neus voor boeiende zaken. Deze publicatie is een schitterende reclame voor de biljartsport. Die zit misschien wel in het verdomhoekje, beweerde onlangs iemand. Maar ik denk daar anders over. Biljarten kreeg je vroeger mee in je opvoeding. Op school en/of via thuis. Nu is dat allemaal anders geworden. Zoals zoveel zaken. Het zijn vooral ouderen die komen biljarten bij ’t Ivoor. Daar is helemaal niks mis mee. Biljarten kun je gewoon heel lang doen. Ook vinden sommigen dat biljarten geen sport is. Ook prima. Ik zie de leden en de gasten die wekelijks bij ons komen spelen er geweldig van genieten!

Toch is deze giga-publicatie goed voor Gert-Jan Veldhuizen als kanjer in de biljartsport, maar zeker ook goed voor onze biljartvereniging vereniging ‘t Ivoor. Binnenkort starten we ons gouden jaar. Dat zou beginnen op 2 april 2020, maar de mondiale Covid-kwesties hebben ons ook belemmerd.

Op zaterdagmiddag 25 september aanstaande hijst wethouder Hans Heesen (sportzaken en financiën) de feestelijke vlag in top. Dit alles in aanwezigheid van onze 110 leden en partners. Ook de besturen van sportverenigingen in onze directe nabijheid zijn genodigd. Plus de top van de biljartbond KNBB, namens wie Willem de la Rivière Boxtel bezoekt. ’t Ivoor behoort in Nederland tot de grootste biljartclubs. Onze leden spelen naast driebanden, libre, bandstoten ook het kaderspel. Er is nog alle ruimte voor nieuwe leden. Dat is onze boodschap. Zie website:  http://www.biljartivoor.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.