Home » Interactieve website Infolio nu gelanceerd

Interactieve website Infolio nu gelanceerd

Vanaf vandaag is de interactieve website van Infolio actief. Afgelopen weken is hieraan stevig gewerkt met mensen in- en extern. “Interessant is de keuze die we met de bouwers van de site maakten, door de eigen bedrijfsbrochure en de website aan elkaar te koppelen”, aldus Marco Timmermans, directeur/eigenaar van dit in Boxtel gevestigde bedrijf voor belettering en presentatiemiddelen. “Je kunt als bezoeker/klant direct per productgroep of dienst doorklikken naar een offertevraag of – als je grote haast hebt, op de button ‘Bel mij terug’. Daarmee brengen we de service voor de klant weer op een hoger niveau.” De website presenteert concrete voorbeelden van recente opdrachten die Infolio voor allerlei kleine en grote opdrachtgevers maakte en plaatste.

 

Top tien Brabant

Infolio is opgericht in 2004 en gestart in Velddriel (bij Zaltbommel), maar al vrij snel daarna verhuisd naar Boxtel. Inmiddels behoort het bedrijf tot de top tien van Brabant. Met activiteiten in heel Nederland. Er zijn tien medewerkers met een binnen- en buitendienst. Infolio is een zelfstandig opererend bedrijf in een boeiend marktsegment.

 

Voorzichtigheid

Marco Timmermans: “Sign en printbedrijven zijn er in grote aantallen, maar er zijn maar enkele bedrijven boven de 3 tot 5 medewerkers. Dat komt ook, omdat je over stalen zenuwen moet beschikken. De doorlooptijd van een opdracht is ongelooflijk kort geworden. Klanten komen later dan eerst met hun specifieke wensen en de definitieve opdracht wordt ook laat in het voorbereidingsproces gegeven. Ik snap dat wel, want het zijn onzekere tijden. Er wordt heel zorgvuldig nagedacht over de te besteden euro’s. Mensen kijken toch de kat uit de boom. Voorzichtigheid is troef.”

 

Afspraak is afspraak

Infolio speelt daar goed op in, aldus Marco Timmermans: ” Ons team werkt met het uitgangspunt ‘afspraak is afspraak’! Wat we niet kunnen gaan we ook niet beloven. Klanten zijn bij ons zeker van de realisatie van de opdracht binnen de afgesproken tijd. Dat moet ook wel, want als de opdracht komt, moet ie ook direct en conform  de wensen worden uitgevoerd. Ons team van professionals is hierop helemaal ingesteld. Een flink team betekent ook dat je alle nodige disciplines in eigen huis hebt!”

 

Nieuwsbrief

Vanaf het nieuwe jaar stuurt Infolio een eigen nieuwsbrief naar de eigen relaties. Die relaties kunnen er zelf om vragen via een button op de nieuwe website. Doel van dit communicatiemiddel is extra aandacht voor nieuwtjes uit de eigen branche, nieuwe producten en suggesties bieden voor de opdrachtgevers. Uiteindelijk wil Infolio op deze manier ook extra klanten werven. “Dat gebeurt vanaf 2013 ook door actief te zijn op sociale media als Facebook en LinkedIn,” zegt Marco Timmermans. “Dat is een interessante werkwijze en een flinke klus. Op de homepage van onze website kun je meteen zien hoe je snel en gemakkelijk vanuit je eigen verblijfplaats naar ons bedrijf in Boxtel komen kan!”

 

 

Zie: www.infolio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.