Home » Kersverse website

Kersverse website

Vandaag is de kersverse website van Stabat Mater live gegaan. Het betreft nog een zogenaamde testfase. Na drie jaar weer een nieuwe site? Ja, want de ‘oude’ was lastig in
gebruik, gaf onvoldoende mogelijkheden tot het plaatsen van plaatjes. Vernieuwing was dus een grote wens. De vernieuwde site is een ontwerp van Oranje Boven, ons nieuwe bureau voor grafische vormgeving uit ‘s-Hertogenbosch. De technische verzorging is en blijft verzorgd door Marco Borghardt (Eyeconic): www.stabatmater.nl is in de lucht.

 

Duidelijk

De nieuwe website moet vooral duidelijk zijn. En makkelijk voor de bezoeker. In één oogopslag moet je kunnen zien welk programma gepresenteerd wordt, wanneer en hoe je kaarten kunt kopen. Daarnaast beschikt de stichting over een voorraad CD’s, live-opnames van een aantal concertjaren.

 

Aantrekkelijk

Bij de tekstdelen wordt waar mogelijk en zinvol een foto geplaatst. En zo beschikbaar filmpjes die op YouTube te vinden zijn. Dit alles maakt de website aantrekkelijk.

 

Sociale media

De stichting gaat het gebruik van enkele sociale media inzetten: Twitter, LinkedIn en Facebook. Er komt een speciale Facebook-pagina. Een link naar de Vrienden van Stabat Mater is al gemaakt via LinkedIn. Eén klik op het betreffende icoon, vermeld op de website, is genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.