Home » Nieuwe bestuurder bij woonzorgorganisatie ’t Heem

Nieuwe bestuurder bij woonzorgorganisatie ’t Heem

De Raad van Commissarissen van Woon- en Zorgstichting ’t Heem heeft Peter Blankenstein aangesteld als interim bestuurder. Vorige week besloot de Raad afscheid te nemen van Cees Oprins, die precies drie jaren deze woonzorginstelling heeft geleid. Het onder ‘verscherpt toezicht’ stellen van de woningcorporatie (een deel van ’t Heem) door het Centraal Fonds (landelijk toezichthouder) was voor de Raad een belangrijk signaal.

Er is door de Raad van Commissarissen opdracht gegeven tot een extern onderzoek naar de procedures bij belangrijke dossiers. Over een maand worden de resultaten hiervan verwacht.

 

Peter BlankensteinPeter Blankenstein (zelfstandig adviseur) is inmiddels begonnen en verantwoordelijk voor alle bestuurlijke taken van de woon- en zorgstichting. Daarnaast ligt zijn focus op realisatie van de geplande vastgoedprojecten en op strategische oriëntatie. Blankenstein heeft ruime bestuurlijke ervaring op het gebied van wonen en zorg. Hij was onder andere bestuurder van woningcorporatie TBV Wonen en Zorgcentrum Tilburg Zuid te Tilburg.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.