Home » Prinses Maxima en Infolio?

Prinses Maxima en Infolio?

Vanmiddag was Prinses Maxima bij Heineken in Den Bosch. Daar was de presentatie van ‘leerbaners’ tijdens een kleine conferentie ‘Actie leerbanen werkt’. Het gaat hier om jongeren die er moeilijk of niet in slagen zelfstandig een job te vinden. Odette Saris, medewerkster bij Infolio Sign & Print in Boxtel, was de eerste die via dit systeem aan een baan is gekomen. Dit dankzij het doorzetten van Marlies Timmermans van Infolio. Dit in Boxtel gevestigde bedrijf verzorgt diverse productiemiddelen op het gebied van reclame, zoals autobeletteringen, inrichting van beursstands en showrooms, maar ook bewegwijzering. Het is goed, aldus Heineken directeur Peter Bleijs, dat door dit systeem van leerwerkplaatsen zoveel jongeren een echte baan weten te bemachtigen.

 

Lovend

Opvallend is het zoals de aanwezige jongeren lovend zijn over Prinses Maxima. “Ze is enorm ge├»nteresseerd en stelt allerlei leuke vragen,” aldus Odette Saris. “Het is echt prettig met haar in gesprek te zijn!”

Op onderstaand filmpje is Odette aan het woord, ondervraagd door Peter Bleijs.

IMG_1344

Prinses Maxima sprak ook met twee medewerkers van Schoenmakerij BAS uit Boxtel: Menno Galema en Steven Rath. Zij zijn recent via de leerwerkplek aan de slag gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.